mandag 11. juli 2016

Hjemreisen fra Caorle

Tid: 7. juli 2016, kl 14:45

Sted: på flyet hjem, ca over Tyskland

Så måtte vi til slutt hjem igjen. Vi fikk pakket koffertene og ryddet leiligheten før vi dro inn til sentrum for å levere nøklene. Vi tok oss tid til en siste is på torget før vi satte kursen mot Marco Polo flyplassen. Var det en ting vi erfarte på den bilturen, er at man ikke skal stole for mye på Google maps mens man kjører. Før den hadde oppdatert seg på hvor vi var hadde vi kjørt forbi avkjøringen. Og vi som trodde at appen hadde kalkulert en smartere rute enn veiskiltene... :(

På grunn av feilkjøringen og tilhørende forsinkelse glemte vi å fylle tanken på leiebilen før vi leverte den. Det kommer til å koste oss en del euro ekstra i gebyr. Vel, lommeboka er vel fortsatt i feriemodus. Bortsett fra dette ble bilen levert uten drama.

Marco Polo flyplassen må ha vært under ombygging. De som har laget dagens løsning må uansett ha drukket for mye grappa. Først måtte vi nok en gang gå en stor runde for å komme til terminalen som ligger rett ved siden av parkeringshuset. Så fulgte vi skiltene til avgangshallen opp heisen til annen etasje, hvor vi fikk vite at vår flight hadde innsjekking i første. Hadde man bare sluppet å gå ut av bygningen for å ta heisen. Det var ikke mulig å sjekke inn på nett, så det var rimelig lang innsjekkingskø. Da det var gjort tok vi heisen opp andre etasje igjen.

Sikkerhetskontrollen gikk noenlunde greit, bortsett fra det sedvanlinge kaoset når alle iPad'er skal ut av den stappfulle sekken. Som vanlig er ikke flyplasspersonalet vant til å se barnevogner som er små nok til å gå som håndbagase, men vogna passerte uten store problemer. Vel gjennom alle kontroller rakk vi å kjøpe litt mat og en flaske vin før vi tok heisen ned (igjen!) til gate 4. Derfra var det, etter en del kluss jeg ikke vet hva skyltes, buss ut til flyet.

Nå gjenstår det bare å komme seg ned på bakken. Uvant å tenke på at vi ikke skal ta bil hjem, men reise kollektivt. Føles litt mer behagelig å sette seg i bilen på siste etappe, men det skal vel gå greit med tog og buss også.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten