søndag 3. juli 2016

Middag på Alla Posta

En restaurant på et lite torg mellom fargerike hus.
Alla Posta ligger pent til, vendt mot strandpromenaden i gamlebyen.
Den tredje kvelden kom vi oss endelig helt ned til gamlebyen. Det er mange fristende spisesteder her, særlig på de små plassene som vender mot strandpromenaden. Et av disse heter Alla Posta, like ved siden av et postkontor. Her fant vi et bord langs en trang sidegate.

 

Dette er primært en fiskerestaurant, noe menyen bar preg av. Ina var den eneste som gikk for fisk, fordi det var kun disse rettene som var glutenfrie (hvis kelneren i det hele tatt forsto spørsmålet). Jeg bestilte en schnitzel, garantert ikke glutenfri, Brage tortellini og Ylva lasagne. Barna var veldig begeistret for sin mat, Ina syntes den store (hele) fisken hun fikk smakte godt, men at det fulgte med litt lite polenta til så mye fisk. Hun mente også at tomat- og løksalaten vi hadde bestilt som siderett var for lite til å dele på. Der må jeg ta min del av skylden. Schnitzelen min var god, men pommes frites'en var kjedelig. Ask mente at både schnitzel og pommes frites var godt, så lenge det var nok ketsjup på.

Restaurantbord langs en husvegg i en et trangt smug.
God stemning i sidegaten.

 

Vi skeiet også ut med dessert i dag, selv om de ikke serverte noe vi kunne være sikre på at barna likte (altså is). De våget seg heller ut på hver sin profitterole, som så ut som tre vannbakkels fylt med krem og dekket med sjokolade. De sa det var godt, men de spiste ikke alt. Det kan rett og slett skyldes at det ble for mektig. Min dessert var en bomba della casa. Kaloribomba, antakeligvis. Servitørene forklarte det som en egen variant av tiramisu, men jeg synes ikke det liknet så veldig. Den besto av en slags eggekrem med noen store flak av noe bakverk. Godt smakte det i alle fall.

Gul krem og sjokolade helt over noe bakverk.
Kaloribomba della casa.

 

Regningen kom på 100 euro blank. Riktignok spiste vi flere retter enn tidligere, og vi unnet oss også en halv liter forfriskende hvitvin på deling, men rettene kostet jevnt over mer enn de gjorde på de andre stedene vi har spist. Heller ikke personalet her imponerte med engelskkunnskapene, og de rotet litt med bestillingene. Men de forsøkte ihvertfall så godt de kunne.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten