søndag 3. juli 2016

Bademoro på Aquafollie

Et stort svømmebasseng med sklier i bakgrunnen. Over bassenget er teksten "Aquafollie".
Hovedbassenget på Aquafollie.

Etter å ha vært på stranden i to dager, varierte vi med en tur til byens badeland, Aquafollie. Det ligger ikke lenger unna enn at vi kunne ha gått dit, men vi valgte å ta bilen. Vi rotet med å finne veien og det var ganske fullt på parkingsplassen. Denne parkeringsplassen brukes visst også av dagsturister til Caorle.

Noen mellomstore sklier som går ned i et lite basseng.
Barnebassenget med en sklier for de litt større barna.

 

Det kostet 80 euro å komme inn med to voksne og to barn. Ask gikk gratis. I tillegg betalte vi 8 euro for en parasoll med solsenger og en låsbar oppbevaringsboks. Det var langt i fra fullt der, så vi hadde god plass og det var lite køer å snakke om.

Flere store vannsklier.
De største skliene.

 

Området er ganske lite, men det var nok å ta seg til for Brage og Ylva. Ask koste seg mest med de mindre skliene i barnebassenget eller svømte sammen med oss i det store. Det er sklier her for de aller minste og gradvis mer vågale sklier, samt rafting og en "boble" man kan klatre opp med tau. Men de aller villeste skliene finner man ikke her. Det var også noen "tørre" leker, som trampoline og ballrom.

En "boble" med tau ned langs siden.
Her kan man klatre opp med tau.

 

De kunne gjerne ha spilt litt mindre slitsom musikk på høyttalerne, og vannaerobic'en for barn, som knapt noen fulgte med på, kunne de spart seg for.

 

Mat var det også å få kjøpt der, som som forventet holdt fornøyelsesparkkvalitet.

En gutt nedover en sklie på en ring.
Rafting kan man også gjøre.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten