søndag 3. juli 2016

Leilighet fra Agenzia Arcatours

Det må alltid intens søking på nett til for å finne et krypinn som passer for en familie på fem. Vanlige hotellrom kan jeg like gjerne gi opp å finne, men den frustrasjonen har jeg blåst ut i en annen artikkel.

 

AirBnb og HomeAway kom også til kort i jakten på ønsket bolig. Det store volumet av leiligheter ligger hos lokale byråer som opererer omtrent på samme måte som når man leier feriebolig i Danmark. Det har gjerne også den ulempen at man kun leier ut fra lørdag til lørdag. Agenzia Arcatours var imidlertid villige til å gjøre et unntak for oss. Nettsidene er primært på italiensk, så utenlandske sydenturister er nok en heller liten del av markedet. Nøkler må hentes på kontoret deres nær torget utenfor gamlebyen. Der kan man også fikse andre ting, som båtturer eller en billigere strandstol.

 

Leiligheten var enkel å finne, der den ligger i en sidegate til Viale Santa Margherita, hovedveien mellom gamlebyen og nabobyen som gata er oppkalt etter. Vi ble fortalt at parkering var inkludert på alle parkeringsplasser med blå oppmerking, men det ser også ut til at vi kan bruke parkeringsplassene bak huset. Det er uansett greit for meg å gå til den offentlige parkeringsplassen rundt hjørnet i stedet for å rygge gjennom den trange passasjen forbi huset.

 

Leiligheten består av et kombinert soverom/kjøkken/stue, et separat soverom og et bad. Kjøkkenet er utstyrt med et kombiskap, gasskomfyr, vaskemaskin og en liten TV med et tresifret antall italienske kanaler. Etterhvert fant vi også en godt gjemt air condition. Badet er utstyrt med en stående dusj, noe som ikke alltid er en selvfølge her nede.

 

Leiligheten er ellers brukbart utstyrt, men vi fant abslutt niente av forbruksvarer som toalettpapir og oppvasksåpe. Det ligger en liten Spar-butikk rett nede i gata og en noe større Coop litt lenger bort, så det tok oss ikke lang tid å skaffe det vi trengte. Søppel kastes i offentlige avfallsdunker som man finner rundt omkring.

 

Et rotete kjøkken med vaskemaskin, komfyr og oppvaskkum.
Kjøkkenet vårt en lett kaotisk feriemorgen.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten