søndag 3. juli 2016

Middag på TNT pizza

Gnocchikuler med ruccula og en tomat i forgrunnen.
Gnocchi med reker. Ser du reken?

TNT pizza er en av de nærmeste spisestedene til leligheten. Brage hadde lagt merke til denne flere ganger, og ønsket å spise der. De ble ganske fullt tidlig på kvelden, så det er grunn til å tro at det er populært.

 

Brage var den eneste av oss som bestilte pizza, og gikk denne gang for Hawaiian. Han sa at pizzaen var god, men slet med å få i seg de store ananasskivene. Ylva var ikke så sulten, men gikk med på å bestille en meksikansk tunfisksalat, servert i en bolle av tortilla. Det ble til at jeg måtte spise den opp, og det var like greit, for min gnocchi med reker var ikke nok til å bli mett av. Den var også heller skuffende, med maskinpillede reker og alt for mye salt (når jeg sier at noe er for salt, da er det virkelig salt!). Det bar rett og slett preg av halvfabrikat. Ina derimot, var mett og fornøyd med sin kylling.

 

Regningen kom på 70 euro, inkludert to brus og to øl. Ikke det billigste måltidet, men den billigste smaken så langt. Og WiFi'en de reklamerte med var det umulig å få kontakt med.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten